05. juni 2019
Artikel in De Jutter (juni 2019) Wijk aan Zee: Afgelopen november haalde Sandra Klous haar diploma en mag zich Cranio Therapeut noemen. Sandra is al jaren een bekend gezicht bij de fysiotherapeuten in Wijk aan Zee en is nu naast fysiotherapeut ook Cranio Therapeut.
10. mei 2019
Kleine klachten, ze gaan meestal vanzelf weer over. Maar ze ontstaan niet voor niets en soms lijken ze niet te willen verdwijnen. Met klachten en signalen vraagt jou lichaam om aandacht. Geef jij die dan ook? Is dit moeilijk? En zijn de klachten te verhelpen of bij voorkeur te voorkomen?

15. maart 2019
Op 23 maart tussen 10.00 - 14.00 uur openen craniotherapeuten Ralph Schmidt en Sandra Klous de deuren van Fysiotherapie Wijk aan Zee (Dorpsduinen 6, gratis parkeren en 17 minuten rijden vanaf Haarlem). Iedereen kan nu kennismaken met deze therapievorm. Aanmelden is noodzakelijk via info@craniotherapeuten.nl.
17. februari 2019
Het normale functioneren of bewegen van de mond kan om verschillende redenen verstoord raken. Denk aan knarsetanden en kaakklemmen (bruxisme) in de slaap, het niet goed meer kunnen openen van je mond, kaakklachten met als gevolg nekklachten. Craniotherapie kan de klachten op een positieve manier beïnvloeden en eventuele schade minimaliseren of zelfs totaal oplossen. Na één tot drie behandelingen ervaren veel mensen meer ruimte en ontspanning in en om de mond.