cranio en kinderen

kinderen komen graag

Kinderen ontwikkelen zich snel. Dit gaat met vallen en opstaan gepaard. Kinderen hebben veel te verwerken, zoals verandering van hun lichaam, prikkels van buiten en hun gevoelswereld. Dit kan tot conflicten leiden. Het gevoel wat dan naar boven komt is dan overweldigend en kan zich uiten in lichamelijk en emotionele klachten, zoals:

 

- moeilijk kunnen slapen

- driftbuien

- hyperactiviteit

- onrustig

- prikkelbaar

- weinig zelfvertrouwen

- ADHD

- vermoeid

- niet lekker in velletje zitten

- moeilijk kunnen focussen etc.

 

Een craniobehandeling helpt ze verder. Ook als een kind klachten houdt na een val of een operatie, is cranio ook heel fijn. 


kinderen zijn razend snel

Veel kinderen voelen zich na enkele sessies al een stuk beter. Een kinderlichaam pikt het zo snel op dat er na één behandeling al verandering zichtbaar is. Soms is een tweede sessie helemaal niet nodig. Ik wil je meegeven dat er nooit iets mis is met je kind. Er stagneert iets, de energie kan niet stromen. De klachten zijn signalen en deze neem ik serieus. De craniobehandeling is heel subtiel; om een zetje de juiste kant op te geven.

een behandeling

Een behandeling is heel eenvoudig. Je kind neemt plaats op een behandeltafel nadat de schoenen uit zijn. Kleren houden ze verder aan. Als ze dat willen, krijgen ze een dekentje over hen heen. Als ze lekker liggen, wordt hun lichaam van top tot teen doorgenomen door middel van zachte aanrakingen. De duur van de behandeling is afhankelijk van de leeftijd van het kind en is ook afhankelijk van wat het kind zelf aangeeft. Klaar is klaar.

 

Mocht je nog twijfels hebben of een behandeling geschikt is voor jouw kind, dan kun je altijd met me overleggen! 

ervaringen

Edith en Amber: 'Onlangs zijn wij bij Sandra Klous geweest met onze dochter Amber van 7 jaar. Wat een fijn ontvangst en mooie behandeling die Amber heeft mogen ontvangen van Sandra. Warm, lief en heel bijzonder om te zien, hoe ons meisje rustig mocht ervaren wat deze mooie behandeling deed op het moment van voelen en ervaren op dat moment van de behandeling. Fijne sfeer en warm ontvangst ❤️. Komen graag nog een keer terug bij je Sandra. Dank voor deze mooie ervaring💫.'  

contact

tel: 06 - 19 61 41 41

e-mail: info@helendehalte.nl

 

Stetweg 43a

1901 JD Castricum