rouw en verlies

Rouw en verlies kan op verschillende vlakken in je leven spelen, zoals een onvervulde kinderwens of het verlies van je baan, een echtscheiding, verlies van een dierbare, verlies van een huisdier. Maar denk ook aan het verlies van een orgaan of een ander deel van je lichaamsfunctie (zoals bij het ouder worden).

 

Alles leek zo duidelijk. Je zag je toekomst helemaal voor je en ineens valt dit weg. Je hoofd en lichaam moet dit te verwerken. Dit is een natuurlijk proces en dat heeft tijd nodig. Dit is een proces van acceptatie en dat doe je met je hele lijf.

 

Ik bied naast een luisterend oor, ook een behandeling waarbij er weer rust in het hoofd en lijf ontstaat.


Ik help je bij de verwerking

Rouw en verlies kan echt pijn doen in je lijf.  Je verdriet zit vast. Dit kan voelen als een verkramping rond je hartgebied en je buik wat vaak 's nachts erger lijkt te worden. Je lijf heeft een zetje nodig om weer in beweging te komen.  Er is tijdens een craniobehandeling alle ruimte, rust, respect en tijd voor jouw verhaal en wat er in je speelt. Ik luister als jij vertelt wat je moeilijk vindt om mee om te gaan en waar je tegenaan loopt. Dit kan op verschillende vlakken, dit kan zowel op functioneel, emotioneel of mentaal gebied zijn. Ik raak je tijdens de behandeling ook aan; dat is een belangrijk onderdeel. Dit helpt je bewust te worden van je lichaam.  Er komt weer ruimte voor ontspanning en rust waardoor je weer meer liefde kunt ervaren. 

een behandeling

Een behandeling is heel eenvoudig. Je neemt plaats op een behandeltafel nadat je je schoenen hebt uitgedaan. Je kleren houd je verder aan. Als je dat wilt, krijg je een dekentje over je heen. Als je lekker ligt, wordt je lichaam van je voeten tot aan je hoofd doorgenomen door middel van zachte aanrakingen.

 

Mocht je nog twijfels hebben of een behandeling bij je past, dan kun je altijd met me overleggen! 

ervaringen

Doortje: 'Het was zo fijn op de zachte tafel en onder het dekentje liggen. Sandra heeft met haar behandeling me geholpen met het verwerken van liefdesverdriet. Ik ging gebukt onder de rouw van het beëindigen van een relatie. Ik voelde een verkramping bij mijn buik loskomen (bleek de pancreas te zijn) en het werd warm op de plek waar het vast zat. Heel bijzonder. Het was precies wat ik nodig had.'


contact

tel: 06 - 19 61 41 41

e-mail: info@helendehalte.nl

 

Castricummerwerf 138 en 144

1901 RS Castricum