Vergoeding en tarieven

Fysiotherapie

Ik werk zonder contracten van de zorgverzekeraar zodat ik meer tijd en aandacht voor jou overhoud. Kijk naar je zorgverzekering voor meer informatie.

Cranio

Je krijgt meestal een deel van de kosten terug. Klik op de knop wat voor jou van toepassing is.

 


Contractvrije fysiotherapie

Bij contractvrije fysiotherapie heeft de zorgverlener geen contract met de zorgverzekeraars, maar factureert deze direct naar jou. Als je een behandeling bij een contractvrije fysiotherapeut ondergaat, krijgt je een factuur per mail die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar.

Tarieven

Code Behandeling   €
1000 Fysiotherapie 30 minuten

46

0000 Visceraal Therapie 45 minuten

72

24601 CranioSacraal Therapie 30 minuten 46
24601  CranioSacraal Therapie 60 minuten 92

Betaalwijze

Je krijgt direct na de behandeling de rekening per mail opgestuurd. Het is in mijn praktijk de gewoonte om de rekening direct na afloop van de behandeling te betalen. Je kunt contant betalen of pinnen.

Ben Je verhinderd?

Ik verzoek je dringend behandelingen uiterlijk 24 uur van te voren te annuleren. Gebeurt dat niet, dan bespreek ik met je hoe ik dit in rekening breng.

JE HEBt geen verwijsbrief nodig van de huisarts

Voor Fysiotherapie, CranioSacraal therapie en Visceraal Therapie heb je geen doorverwijzing nodig van je huisarts. Als je klacht hiervoor aanleiding geeft kan het zijn dat ik je huisarts eerst om toestemming moeten vragen om je te mogen behandelen. Dit wordt altijd in overleg met je gedaan.