covid

als het nog steeds niet weg is

Je bent ziek geweest? Het het is alweer een tijdje geleden, maar is het lukt niet om te focussen? Is het nog steeds lastig om de trap op te lopen? Weer je werk op te pakken zoals je gewend was? Is het mistig in je hoofd? En de mist lijkt maar niet op te trekken?

 

Je energielevel blijft op een bepaald niveau, je hoopt dat dit nog vooruit gaan, maar je ziet geen vooruitgang. De stress lijkt niet te kunnen vertrekken.

 

Met een craniobehandeling geef ik je lichaam weer een zetje de juiste kant op.  Jouw lichaam kan weer herstellen, daar vertrouw ik op. 


Het zelfherstellend vermogen

Je lichaam heeft een zelfherstellend vermogen. Hier doen wij een beroep op. Door de behandeling komt je hele zenuwstelsel weer tot rust. Je lichaam krijgt weer de kans opnieuw op te starten. Eerst zal je waarschijnlijk een kleine dip ervaren (alsof je onder een trein hebt gelegen) en vervolgens krijgt je herstel een nieuw impuls en ga je opknappen. Zie het als een soort reset. Doordat ik ook visceraal therapeut ben, kan ik heel specifiek organen behandelen die het even zwaar hadden tijdens de ziekte. Deze organen hebben vooral weer beweegruimte nodig. Hierdoor kunnen ze na behandeling weer optimaal hun functie uitvoeren. 

een behandeling

Een behandeling is heel eenvoudig. Je neemt plaats op een behandeltafel nadat je je schoenen hebt uitgedaan. Je kleren houd je verder aan. Als je dat wilt, krijg je een dekentje over je heen. Als je lekker ligt, wordt je lichaam van je voeten tot aan je hoofd doorgenomen door middel van zachte aanrakingen.

 

Mocht je nog twijfels hebben of een behandeling bij je past, dan kun je altijd met me overleggen! 

contact

tel: 06 - 19 61 41 41

e-mail: info@helendehalte.nl

 

Stetweg 43a

1901 JD Castricum