burn-out en stress

reset je lijf

Je hebt een druk bestaan. Je moet alle ballen in de lucht houden; kinderen, werk, huishouden, hobby's, sociaal leven, sociale media en misschien nog een partner doe ook aandacht vraag. En je wilt het allemaal wel goed doen.  Je gaat maar door, want iedereen doet dat toch? 

Je lichaam trekt aan de bel en jij wil misschien wel luisteren, maar wanneer dan? En hoe?  Wie neemt jouw werk over? Kunnen ze wel zonder mij? Dit zou zomaar jouw gedachtewereld kunnen zijn. 

Je hebt last van lichamelijke, emotionele en/of psychische klachten. Je kunt denken aan klachten als: 

  • moe / doodop
  • oorsuizen (tinnitus)
  • slecht humeur / kort lontje
  • lichamelijke klachten (bijv. nek- schouderklachten)
  • niet kunnen inslapen
  • moeilijk kunnen ontspannen
  • vol hoofd
  • gespannen lichaam en gezicht

met cranio lost jouw lichaam dit zelf op

Want cranio helpt je lichaam de spanning die wordt vast gehouden af te voeren. Je merkt dan al snel de je lichaam weer ontspannen aanvoelt. In je hoofd wordt het rustiger en je komt weer in balans, dit is een natuurlijk evenwicht in je lichaam. Ook ga je de signalen herkennen die je lichaam aangeeft. Je lichaam herstelt zich, jij komt tot rust, dit is een reset. Je staat niet meer altijd AAN, nu kan je kiezen of je aan of UIT staat.

een behandeling

Een behandeling is heel eenvoudig. Je neemt plaats op een behandeltafel nadat je je schoenen hebt uitgedaan. Je kleren houd je verder aan. Als je dat wilt, krijg je een dekentje over je heen. Als je lekker ligt, wordt je lichaam van je voeten tot aan je hoofd doorgenomen door middel van zachte aanrakingen.

 

Mocht je nog twijfels hebben of een behandeling bij je past, dan kun je altijd met me overleggen! 

ervaringen

Miriam:'Ik ben Miriam. Ik ben 50 jaar, getrouwd en heb 2 kinderen in de puberleeftijd, werk bij een bank en als instructeur Eerste hulp en Bedrijfshulpverlening. Ik heb in 2016 mijn eigen bedrijfje opgericht voor het geven van trainingen op het gebied van BHV en Eerste Hulp. In 2016 heb ik een burn-out gehad en begin 2017 had ik wederom een burn-out. Ik zat dus heel slecht in mijn vel. Ik wist niet goed meer wie ik was en wat mijn grenzen waren. Ook had ik een constant rotgevoel in mijn lijf. Sinds de behandeling voel ik weer wat er gebeurt in mijn lijf.  Ik voel wanneer mijn buik ontspannen is en wanneer de boel verkrampt. Ik was vergeten hoe dit voelde. 
Het mooie van deze therapie is, dat je denkt dat er weinig gebeurd, maar ondertussen gebeurt er van alles in je lijf. Mijn lijf heeft letterlijk aangegeven wat het nodig had. Naast de fysieke ontspanning heeft het ook emotioneel veel los gemaakt. Voor mij is deze therapie een perfecte aanvulling op de gesprekken die ik heb met een psycholoog. Het is belangrijk om spanning in je lijf te kunnen loslaten en het weer te voelen stromen in je lijf.  Als je je fysiek beter voelt, gaat het mentaal ook veel beter. Het is mooi dat de aanrakingen ook mentaal dingen losmaken. Als je rottig in je vel zit en niet goed kan aangeven waar het aan ligt, moet je het zeker gaan proberen. Je lijf vertelt je vanzelf waar je behoefte aan hebt. Sandra is rustig en relaxt en zorgt voor een veilige omgeving waarin je alles wat je voelt kunt ervaren.' 


contact

tel: 06 - 19 61 41 41

e-mail: info@helendehalte.nl

 

Stetweg 43a

1901 JD Castricum